2020-12-04 530 瀏覽
🥰🥰朋友知我鍾意食餃子,喺佢嘅極力推介下,就算係山長水遠🛤 我依個吃貨點都要試吓~就睇吓係咪真係講到咁霹靂🤔🤔餃子嚟講都算好多選擇🥟🐷🐏🐔🍄🥬🌽莞茜控見到"香茜馬蹄豬肉餃"心心眼😍😍 嘩... 超大粒皮薄爆晒餡,超多芫茜,超好味吖❤️ 個湯底無得輸,個花膠湯好濃郁👍👍👍湯餃一碗仲可以雙拼兩種味道,另一款叫咗韭菜豬肉餃,又係爆晒韭菜,超級足料😍😍好好味吖❤️佢嘅自家製辣菜甫,都好正🤤🤤佢嘅煎餃超有驚喜,我哋叫咗"咖喱薯仔豬肉""香菇粟米豬肉"皮薄到薄脆咁,個咖喱薯仔豬肉好好好好好味吖,食完一隻接一隻,好食到停唔到口😋😋 又係拳頭咁大粒😍😍 食到一大半已經覺得好飽,但真心好好味,所以食晒👅👅煎餃都會奉上一碗湯,好窩心💕💕🥰已經好期待下次再去試埋其他口味🥰超推介鍾意食餃子嘅你🥟 😉真材實料大大粒😃皮薄爆餡款式多😆

餃子嚟講都算好多選擇🥟🐷🐏🐔🍄🥬🌽

佢嘅自家製辣菜甫,都好正🤤🤤

煎餃都會奉上一碗湯,好窩心💕💕

🥰已經好期待下次再去試埋其他口味🥰
超推介鍾意食餃子嘅你🥟 😉