2020-01-04 612 瀏覽
今日晚餐叫了一個egg benedict,佢話要等15-20分鐘,甘都以為ok 要等應該好味,等左一陣就好塊有得食,不過食物唔熱,最重要係佢竟然俾了個熟蛋😱😱😡,流心蛋不見了,其實waiter 見住我食,一切開係熟蛋就知賴野,切第二隻蛋都係熟蛋,真心嬲😡😡😡😡😡之後問個waiter ,佢先肯幫我換,佢仲話見我食其實想幫我換............最後,有個類似經理款既人幫我換,但係竟係肯換左隻蛋俾我,連塊麵包都慳反,真心cheap ,同埋重點係幫我換左都好難食,佢d野食又唔平,俾錢食重要受氣🤦🏻‍♀️唔會再幫親佢,never🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️而佢其他既野食都好難食🤮
Egg  benedict