餐廳: 阿甘蝦餐廳
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
好耐都無上過泥山頂,趁呢日係平日會少d遊客,就同男朋友上泥拍下拖~行到咁上下,有啲肚餓就入左阿甘蝦餐廳,可能真係冇乜人嘅關係,服務員安排左我哋坐窗口位,可以望住個view😍正正❤️之後我地叫左個2 人套餐嘅lunch set。可能太耐冇食,都好期待一開始上有碟沙律,唔記得咗影😂 另外雖然ribs 相比起前幾年係細塊咗嘅,但都唔錯~ 😋最得我歡心既係 fish and chips 炸到啱啱好,好新鮮嘅魚肉真係食到人唔停口😂😂😂最後上既甜品係我最鍾意既肉桂蛋糕加雲呢拿雪糕!😆😆都幾好味☺️大致上都滿意~🥰🥰

Lunch  set

一開始上有碟沙律,唔記得咗影😂

另外雖然ribs 相比起前幾年係細塊咗嘅,但都唔錯~ 😋
最得我歡心既係 fish and chips
炸到啱啱好,好新鮮嘅魚肉
真係食到人唔停口😂😂😂

大致上都滿意~🥰🥰