2019-10-05 304 瀏覽
今日原本要返工,臨出門口一刻收到通知話鋪頭唔開多一日假期,不過我地既家搞成依加咁...應該冇人會開心老細下午4點幾黎九龍城同我食tea,我就揀左依間依個就好似一個普通嘅Pizza包,材料普通,但係即叫即做,麵包亦唔一樣,你會食到一層層好似牛角包,仲要熱辣辣值得推介冇咩特別,味道又未到好椒鹽味好熱~要小心辣嘴,但都有D油自己本身唔鍾意食菇類,但上面既菇令我改變左,呢個菇爆多汁,試過去其他唔同嘅餐廳食菇,大部份都乾爭爭,加上黑松露同芝士配埋爆汁大蘑菇真係好味道呢杯奶昔唔係話真係好好飲,但自己好鍾意食Oreo,所以已經值三粒星奶味重,我唔鍾意飲奶,又吾算滑,爆肥奶昔,間唔中都可以飲一杯嘅...叫左少甜,但都好甜,竟然飲到茉莉花茶味,配埋粒粒生果一齊飲,都幾好味喎~呢間小店喺九龍城都有一段時間,大家嚟到九龍城記得黎試吓
今日原本要返工,臨出門口一刻收到通知話鋪頭唔開
多一日假期,不過我地既家搞成依加咁...應該冇人會開心
老細下午4點幾黎九龍城同我食tea,我就揀左依間
夏威夷丹麥酥

值得推介
椒鹽雞翼

冇咩特別,味道又未到好椒鹽味
好熱~要小心辣嘴,但都有D油
黑松露焗芝士大蘑菇

真係好味道
曲奇奶昔

鮮果蜂蜜果茶

呢間小店喺九龍城都有一段時間,大家嚟到九龍城記得黎試吓
2019-10-05
夏威夷丹麥酥