2020-07-11 553 瀏覽
如果鍾意食玩訓草地,chill足大半日,可來黎個打卡位💛建議要喺打電話預約時註明想坐草地。cafe係樓上鋪,一入到去最顯眼嘅就係旁邊上一級嘅草地,面積唔係好大,但係都可以伸直隻腳,感覺非常清新,草地、枱、墊同埋窗都比較乾淨,可以見吓窗外嘅陽光。一坐低就只想懶惰一天,餐牌淨係影左午餐。價錢非常親民,拍定凍飲唔洗加錢,有講講明收加一,仲有大路既野食。黑松露元元貝大利飯$78,元貝,冇諗過魚仔餅都大粒過佢😂hea得濟,仲有唔係意大利飯,又調味唔夠,令到質感大跌卡邦尼意粉$62,,連埋一杯凍朱古力,抵食。雖然平平凡凡冇特別,但係至少佢嘅簡單唔會難食或者食水深,凍朱古力甜甜地,正常發揮,唔錯。