2020-10-07 5792 瀏覽
一直將餐廳收藏,今日終於有時間相約朋友黎真係估唔到平日lunch都可以咁多人咁滿場😂😂餐廳果然長期人氣高企!-未行到入去,沿路上樓梯,都已經覺得餐廳好有心思裝修設計,好有創意文化,呢個都係我一早已經將餐廳bookmark既原因-Menu都好有心機好似睇緊一本故事書咁~未食,望到已經開心-I’m on a Buddha-like diet😂😂連餐巾都好有趣-lunch set今日既湯係南瓜湯味道濃厚,食落啖啖南瓜蓉,好飲😛-豆腐控既我見到有豆腐雪糕二話不說即點!原來面頭係有一球淡淡清香豆腐味既雪糕然後咖啡底部有豆腐,攪勻後一齊飲埋,呢個配搭令咖啡更滑😛-呢個pizza簡直係出奇地好食😂😂一直鍾情厚批既我,無諗過原來薄批都可以咁好食😌pizza 底薄脆,啖啖蟹肉好足料pizza既醬汁簡直係精髓!!!本身我係諗住食一兩塊就比朋友食埋佢,點知最後我係食到停唔到口🤣🤣🤣一定唔可以錯過呢個pizza!!!!-lunch set仲有手打漢堡一上碟又係好大份😂粗薯條熱辣辣香口不在話下漢堡當中夾上大量蔬菜同炸洋蔥圈令到食完都唔覺膩最驚喜係個漢堡飽!飽皮外表睇落好飽滿,外脆內軟,食落去係估唔到軟得黎有咬
一直將餐廳收藏,今日終於有時間相約朋友黎
真係估唔到平日lunch都可以咁多人咁滿場😂😂
餐廳果然長期人氣高企!
未行到入去,沿路上樓梯,都已經覺得餐廳好有心思
Menu都好有心機
好似睇緊一本故事書咁~未食,望到已經開心

I’m on a Buddha-like diet😂😂
連餐巾都好有趣

lunch set今日既湯係南瓜湯
味道濃厚,食落啖啖南瓜蓉,好飲😛

豆腐控既我見到有豆腐雪糕二話不說即點!
原來面頭係有一球淡淡清香豆腐味既雪糕
然後咖啡底部有豆腐,攪勻後一齊飲埋,呢個配搭令咖啡更滑😛
豆腐豆腐豆腐咖啡

呢個pizza簡直係出奇地好食😂😂
一直鍾情厚批既我,無諗過原來薄批都可以咁好食😌
pizza 底薄脆,啖啖蟹肉好足料
pizza既醬汁簡直係精髓!!!
一定唔可以錯過呢個pizza!!!!
啖啖蟹肉你就想墨汁海鮮比薩

lunch set仲有手打漢堡
一上碟又係好大份😂粗薯條熱辣辣香口不在話下
漢堡當中夾上大量蔬菜同炸洋蔥圈令到食完都唔覺膩
最驚喜係個漢堡飽!飽皮外表睇落好飽滿,外脆內軟,食落去係估唔到軟得黎有咬口
如果對面包有研究或者有要求既,一定會好鍾意呢個漢堡飽口感😍
有得食手打漢堡仲想點?

兩個人食呢個午餐,好飽好飽

餐廳真係佈置得好有心機
下次同朋友都一定會再來

2020-09-29
豆腐豆腐豆腐咖啡
啖啖蟹肉你就想墨汁海鮮比薩
有得食手打漢堡仲想點?