2018-02-14 740 瀏覽
每年情人節都要諗食乜野真係好難搞!前排我男朋友話想打邊爐,好!我之前上網睇到呢間來一鍋評價唔錯,咁我就book定位,同男朋友共聚呢個火鍋晚餐!大時大節緊係要食豪d,我地就選擇左$368/位呢個套餐,包曬前菜、湯底、主菜、火鍋配料任叫、飲品任飲同甜品⋯等等,好豐富湯底叫左花膠螺頭雞煲,好足料,湯底好濃,都幾鮮甜,花膠好淋,令到其他食物好入味手切安格斯牛頸脊肥牛片,肉質好有口感,顏色條紋分明,一個字,正海鮮拼盤,淨係食呢個都抵啦😋好新鮮,好豐富即炸響鈴同魚皮,條響鈴仲長過我隻手掌,魚皮都好香脆手工制嘅水餃同肉丸都好好食,由其係流心牛肉芝士丸,d芝士醬汁爆出曬黎,韮菜餃都好好食啊仲有好多火鍋配料任叫,有我最愛嘅芝心丸同蟹子丸多款飲品任飲,竟然有N年冇飲過嘅康師傅冰綠茶最後,仲附上甜品朱古力心太軟,so sweet💕今個情人節真係好滿足☺️

海鮮拼盤,淨係食呢個都抵啦😋好新鮮,好豐富

即炸響鈴同魚皮,條響鈴仲長過我隻手掌,魚皮都好香脆

仲有好多火鍋配料任叫,有我最愛嘅芝心丸同蟹子丸

多款飲品任飲,竟然有N年冇飲過嘅康師傅冰綠茶

最後,仲附上甜品朱古力心太軟,so sweet💕

今個情人節真係好滿足☺️