2019-09-16 164 瀏覽
約左fd黎呢到食tea,咁啱撞正做緊買一送一優惠,超多人黎排隊買雪糕食呢,而佢堂食嘅位不是太多,要等左一輪先有位,而且要3個人坐2人位呢😅略為有啲逼😅本身想試佢嘅薰衣草伯爵茶tea set但點知排到話雪糕賣晒😢 唯有轉食佢嘅日本水果tea set同宇治抹茶卷tea set...一黎到當然要相機食先😂但啲雪糕溶得比較快,要快快手影完即食😂個水果set揀左配純抹茶雪糕,可以揀扭紋味都得,但個人鍾意食濃濃嘅抹茶味😋啲set仲配埋餐飲添!雪糕一入口果然好濃茶味,但又唔會澀剛剛好,仲好滑添!時令水果就有哈密瓜、桃同金奇異果,哈密瓜好甜呢!反而奇異果略為酸。至於另一個set嘅雪糕我地都係要純抹茶味,個卷蛋好似略為乾身,但食落都係有淡淡嘅抹茶香味,配埋紅豆同白玉,好滿足!P.S 睇佢啲雪糕以為細細杯,但原來食完成個set都好飽

P.S 睇佢啲雪糕以為細細杯,但原來食完成個set都好飽