餐廳: Amitie Kitchen
資訊:

2022-06-28 36 瀏覽
由於疫情冇咁嚴重,🤩即刻同老婆去尖沙咀行街睇戲食飯,😊去尖沙咀行街,又多嘢買,又多嘢睇,😚最重要係好多好嘢食。👍🏻行到攰攰地上OpenRice望下附近有咩好食。Amitie Kitchen 西餐廳,地址係厚福街8號 H8 9樓 。😄餐廳地方雖然唔大,👍🏻但係都好整潔,一大片落地玻璃望出去環境都幾浪漫。感覺都好舒適。首先有餐包,餐包都有三種,而我最鍾意食牛角包,熱辣辣香噴噴,入口非常香脆鬆軟,加少少牛油落去真係完美龍蝦湯喝一口,濃濃的龍蝦味,味道鮮甜突出,龍蝦湯入口甘香,味道在口腔內徘徊。蟹肉牛油果話梅蕃茄沙律,沙律菜清新爽口,牛油果新鮮,加上話梅蕃茄入口酸酸甜甜, 十分醒胃,表面的蟹肉鮮甜, 10分不錯腹膜柳,牛味濃郁,入口軟林,10分好味
腹膜柳,牛味濃郁,入口軟林,10分好味