2022-04-12 247 瀏覽
🇭🇰潮食·呢間我之前見好多人推介 不過因為佢係喺沙田圍嗰邊 直頭唔係喺沙田 所以都比較遠 一路都無諗住專登黎食🙊🙊點知個日同朋友仔諗住行慈沙古道既時候發現原來沙田個邊既起點就係係沙田圍 所以就黎左食啦😍不過佢真係超多人 我地本身見鋪頭門口都係得大概10個人 以為唔駛等好耐啦 點知原來好多人係落完單去左買外賣同買餸 最後等左差唔多9個字🤭😂·豬柳蛋雞蛋仔$31 l 夾心朱古力$25佢個豬柳蛋雞蛋仔真係好值得試 佢係每粒雞蛋仔入邊都有一舊豬柳粒 而且中間仲有蛋同埋拉絲既芝士 係真係每一粒都好似食緊一個豬柳蛋漢堡咁 口感好正🤤🤤之後佢個朱古力都好足料 不過我自己就覺得有啲太足料啦 佢中間既流心朱古力太多 所以食多幾粒就會有啲漏🙊·📍沙田乙明邨街9號地下乙明邨街市2-3號舖·#rbyeat#rby港式 #rbycafe#rby沙田
🇭🇰潮食
豬柳蛋雞蛋仔$31 l 夾心朱古力$25
豬柳蛋雞蛋仔

📍沙田乙明邨街9號地下乙明邨街市2-3號舖
#rbyeat
#rby港式 #rbycafe
#rby沙田
45 分鐘 (外賣自取)
豬柳蛋雞蛋仔