2020-10-05 62 瀏覽
天氣開始轉涼啦🥰🥰 除咗打邊爐之外其實仲有好多選擇 我今次去咗食雞煲🐣🐣.仲要係麻辣嗰隻呀😍😍😍.成日都想尋覓食好西嘅小店 今次就去咗深水埗👍.其實深水埗依排除咗開咗好多Cafe之外 佢仲有好多隱細小店㗎😂😂.除咗我之前寫嘅甜品店之外 深水埗仲有米芝連腸粉 好多好多好嘢食😲😲.今次我同朋友叫咗招牌麻辣雞煲 入邊有半隻雞 半隻雞都唔好睇小其實佢都好多肉㗎 👍.另外仲叫咗餃餃陣😂 個名都好有趣自創爆知響鈴呢個一定要試! 麻辣煲加響鈴已經係極級嘅享受 仲要入邊有芝士真係不得了😂😂.再加上我叫咗個手工即炸魚皮 魚皮趣好香口🐠.最後不得不提嘅就係叫頂級安格斯牛小排 $198咋 但係好大碟呀😱😱 再加上牛小排真係好高質 大家不妨zoom 大啲張相嚟睇吓😂😂.呢間真係好推介我覺得佢哋嘅食物好用心 再加上店員服務好好 我同朋友兩個人 彩擬人為佢都好窩心咁拎咗張凳俾我放野👍👍
仲要係麻辣嗰隻呀😍😍😍.
成日都想尋覓食好西嘅小店 今次就去咗深水埗👍.
另外仲叫咗餃餃陣😂 個名都好有趣
再加上我叫咗個手工即炸魚皮 魚皮趣好香口🐠.
  • 豐鍋招牌麻辣雞煲(半隻)
  • 頂級雪花肥牛
  • 即炸爆芝響鈴