非常適合星期五或假日同朋友嚟聚餐嘅地方 樓底好高坐得好舒適而且整體嘅氣氛好好 感覺好放鬆🥳食嘅係墨西哥菜 大部份睇落都好惹吸引 仲有好多飲品選擇 特別係酒精飲品😍飲翻杯傾下計簡直一流🍻-🐮Beef Nachos ($128)份量十足🤭牛肉係手撕牛肉 整得幾惹味好夠鹹香 三色nachos配住面頭大量嘅熱熔芝士 nachos多數都好難唔好食嘅🤭不過有一個失望位 底下有啲醬汁 放耐左後食一摷底嗰啲發覺淋曬🥲〰️🌮Crispy Fried Fish Tacos ($128)Tacos唔錯 最主要係想讚佢個魚 炸粉一啲都唔厚 魚肉炸後都好鬆化唔乾🥳〰️🐟Tuna Ceviche ($108)類似吞文魚他他嘅概念🤣底下玻璃杯內係一團超香煙熏嘅濃煙🤣吞拿魚有好多舊 食落帶陣陣煙熏香 而且啖啖肉😍可惜有幾嚿帶筋🥲調味比較清爽 但都同樣惹味 配有啲辣椒仔味道更突出 不過唯一唔鍾意嘅係佢有芫茜 純粹個人問題😆
🐮Beef Nachos ($128)

〰️

〰️
🐟Tuna Ceviche ($108)