想食大排檔,但又唔想坐室外🙈想坐室內舒服啲,有冷氣嘆?!😳推介你嚟位於銅鑼灣嘅呢間——大排檔小炒 啦!☺️呢度大排檔菜式好多,樣樣都想試,真係滿足晒我又想嘆冷氣又想食大排檔小炒嘅風味呀👍🏻·—·😋我哋點左3個菜式:|椒鹽惹味粟米🌽真係名副其實超級惹味嘅一碟,炸蒜舖得滿滿🧄椒鹽味十足,粟米切成一嚿嚿🔪而唔係一粒粒,惹味爽口,好有原汁原味嘅感覺👍🏻·|脆炸BB鴿🐦熱辣辣嘅脆炸BB鴿,炸得皮薄香脆,肉質鮮嫩香濃,旁邊仲有少許芝士脆粒作為點綴🧀味道好夾🤤·|砂鍋爆胡椒蟹🦀鍾意食蟹嘅我,見到呢度胡椒蟹即刻一試😍一上枱已經聞到香噴噴嘅胡椒味,熱辣辣嘅蟹肉混雜胡椒嘅香味,辣辣地好好食😋蟹蓋上面仲有唔少嘅蟹膏❤️蟹都相對大隻喔,算係多肉地😳分量亦算多,食完真係好滿足👍🏻·—·
·—·
😋我哋點左3個菜式: