2012-09-07 94 瀏覽
我從來都唔鐘意食cupcake, 原因係一來貴二來甜到漏既味道令我唔鐘意. 果日咁岩睇到facebook 有介紹呢間新開既cupcake shop , 就click入去睇下, 見到佢d cupcake 既圖案設計好靚好有心思. 再見到佢有cookie 既相,就叫老公幫我去買, 點知老公去到, 店員話未有cookie賣, 老公為左唔想令我失望就買左1盒9件既cupcake俾我同同事食. 一見到個盒入面既cupcake 公仔已經覺得好靚啦. 我就選擇食芒果味既cupcake. 一食落去就好驚喜,果種驚喜唔係超級好味果種感覺, 而係入口有清淡既芒果味, 而一點甜到漏既感覺都無. 食完成個cupcake 我好想食多一個. 但實在係要減肥,唔可以食太多. 但NATURAL CHIFFON 既cupcake 真係值得一讚.PS: 由於佢既餅盒只有2個裝,4個裝同9個裝. 我覺得如果有6個裝會好D囉. 因為大部份人都係半打一打咁去買架麻.

2012-09-02
5 分鐘 (外賣自取)