2019-04-12 151 瀏覽
我好鍾意餐廳既環境同氣氛,有D似bar,有個大screen播mv,間餐廳d音樂都幾好聽,夜晚黎既話幾浪漫,適合一邊飲野一邊傾計,可以慢慢坐。我同朋友兩個人黎,每人嗌左杯野飲:士多啤梨特飲,賣相好靚,好鍾意個顏色,朋友話飲到最後淡左d,建議叫少冰。石榴特飲,賣相都好吸引,幾大杯,味道特別。我地嗌左三樣野食,夠晒飽!馬拉盞炒通菜,都幾大碟,好鍾意d馬拉盞,好入味,d通菜都幾嫩,唔會un,我食到停唔到口。紙米卷,一碟有八舊,裡面係煙三文魚,都幾特別,點下d醋好開胃。蝦醬炒飯,呢個係呢餐既重頭菜,除左個賣相超岩打卡外,仲大碟夾好食。有一塊塊既魔鬼魚片,要我地用手撕開放落飯度食,餐廳會比埋濕紙巾抹手。仲有d葉,(唔記得左叫咩名, 好似係茴香), meet 開d葉加落個飯落,會有一 種好fresh既味,不過個味幾特別,受到先好落,我個人黎講就幾鍾意。整體黎講好滿意,因為真係好味道同埋環境好,令我過左個好relaxed既晚上。
我同朋友兩個人黎,每人嗌左杯野飲:
石榴特飲,賣相都好吸引,幾大杯,味道特別。
我地嗌左三樣野食,夠晒飽!
士多啤梨特飲
石榴特飲