2018-09-13 70 瀏覽
放假出觀塘行街,同老公上網搵下有咩好野食!見到就係附近新開左間武士拉麵聽朋友講話尖沙咀個間好食,但成日排晒長龍,難得開左間分店就係附近,緊係泥試下啦好彩我地避開左食飯時間來食,如果唔係一定要等位,2:00幾都仲好多人,都係咁岩有位!lucky店鋪招牌好吸引,鋪面裝修簡簡單單,好有日本味道叫左個豐臣將軍拉麵,一泥到,已經聞到好香既湯味,忍唔住飲左啖湯先記得要影相味道適中,唔會好咸又唔會好淡!拉麵口感剛剛好,雖然肉係比較薄身,但係個人認為剛剛好,因為如果肉太厚,就會好膩!溏心蛋好好味,仲有兩條蟹柳,吸晒湯底d味,好好食呢餐食得好滿足,亦係我第一次打食評!因為我終於搵到一間要係北海道大阪出名拉麵店排成個鐘先食到既味道好感動!因為我唔洗排隊就食到一定會再來幫襯!下次要留定個肚試埋佢地其他野
店鋪招牌好吸引,鋪面裝修簡簡單單,好有日本味道
味道適中,唔會好咸又唔會好淡!拉麵口感剛剛好
,仲有兩條蟹柳,吸晒湯底d味,好好食
豐臣將軍拉麵
好感動!因為我唔洗排隊就食到