2015-04-27 2364 瀏覽
前晚同朋友簡左呢間18grams食晚餐,入到去都多人食,但坐位幾狹窄,店員服務態度極有問題,好似木口木面冇心做等收工禁,朋友問店員問題好似唔想答禁,未食已經大打折扣,我寧願簡bricklane,仲有佢地係冇menu,要自己出去點菜不過都冇所謂,反正有d England cafe都係禁,點左下面d野食,佢果杯Vienna latte拉花幾令,但味道普通,且份量小之有小,飲幾淡都冇左,我去herbit飲好過,個芝士包係幾香口,算ok,薯絛新鮮即炸唔錯,個benedict其實講真係最好食,拍得上bricklane,但係我想講d野食到左碟都冇隻要我地叫佢地比先有。仲衰過茶餐廳!店員服務有待改進!我寧願你扮笑都好過唔笑