2023-06-01 109 瀏覽
好抵食嘅日本餐廳🥰因為呢間餐廳開喺屋村入面,所以定價特別低同抵食,值得我特登過嚟食☺️☺️今日好早放工😚😚一早嚟霸位先🌟🌟我哋叫咗個二人餐,呢個二人餐真係好抵食!!!$388包咗好多野食,👉🏽和風前菜👉🏽蕃茄沙律配胡麻醬👉🏽廚師推介刺身五點盛(二切)👉🏽廚師推介壽司(八件)👉🏽串燒拼盤(四串)👉🏽脆炸魷魚軟骨👉🏽東京風汁燒牛肉/豚肉生薑燒/塩燒鯖魚(主食三選一)👉🏽珍珠飯或烏冬(二客)👉🏽甜品(二客)👉🏽半價加購飲品/生啤減$10星期一至四$388星期五至日&公眾假期$488加一服務費我哋平日去 所以真係好抵食!!!主食三選一 我哋揀咗東京風汁燒牛肉揀咗一個珍珠飯 一個烏冬 食到好滿足今日嘅刺身五點盛分別係三文魚、油甘魚、吞拿魚赤身、帶子同赤蝦刺身。刺身好新鮮👍🏽壽司分別係玉子壽司、蟹棒壽司、三文魚壽司、油甘魚壽司、北寄貝壽司、紋甲魷魚壽司、蟹籽軍艦、香煎吞拿魚蓉軍艦。有成8件咁多真係食得好滿足。串燒拼盤分別係五花腩、北海道竹輪露筍燒、煙肉帶子、車厘茄。當中最特別嘅係煙肉帶子同北海道竹輪露筍燒。分別係用竹輪包住露筍同用煙肉包住帶子😆 而我最鍾意嘅係五花腩同車厘茄。檸檬汁加上五花腩上面好香,
好抵食嘅日本餐廳🥰
因為呢間餐廳開喺屋村入面,
所以定價特別低同抵食,
值得我特登過嚟食☺️☺️
今日好早放工😚😚
一早嚟霸位先🌟🌟

我哋叫咗個二人餐,
呢個二人餐真係好抵食!!!
$388包咗好多野食,
👉🏽和風前菜
👉🏽蕃茄沙律配胡麻醬
👉🏽廚師推介刺身五點盛(二切)
👉🏽廚師推介壽司(八件)
👉🏽串燒拼盤(四串)
👉🏽脆炸魷魚軟骨
👉🏽東京風汁燒牛肉/豚肉生薑燒/塩燒鯖魚
(主食三選一)
👉🏽珍珠飯或烏冬(二客)
👉🏽甜品(二客)
👉🏽半價加購飲品/生啤減$10
星期一至四$388
星期五至日&公眾假期$488
加一服務費
我哋平日去 所以真係好抵食!!!

主食三選一 我哋揀咗東京風汁燒牛肉
揀咗一個珍珠飯 一個烏冬 食到好滿足
今日嘅刺身五點盛分別係三文魚、油甘魚、吞拿魚赤身、帶子同赤蝦刺身刺身好新鮮👍🏽

串燒拼盤分別係五花腩、北海道竹輪露筍燒、煙肉帶子、車厘茄。
當中最特別嘅係煙肉帶子同北海道竹輪露筍燒。分別係用竹輪包住露筍同用煙肉包住帶子😆 而我最鍾意嘅係五花腩同車厘茄。檸檬汁加上五花腩上面好香,再食一粒車厘茄得到味覺上嘅享受。燒過嘅車厘茄一食落口好juicy, 成口蕃茄汁好正😋