餐廳: 快樂漁港酒家
資訊:

2019-04-21 1134 瀏覽
早一個星期去呢度食海鮮,未去之前都諗,去鯉魚門食會唔會好貴呢,不過同至愛慶祝生日,冇所謂啦,未去到酒家之前已經有人問我地去邊間,個哥仔聽到我地話去快樂,直頭帶埋我地入去,入到去環境比想像中好,坐低一陣就出去選海鮮,海鮮檔個哥哥好好人,佢話我地兩個人唔洗叫咁多,四樣就夠,我好欣賞佢嘅老實,換著第二啲,會不斷游說你食呢樣嗰樣,自己感覺四樣唔太夠,所以最後我選了六樣。四隻蟶子,兩隻南非鮑,一隻龍蝦仔開邊上湯伊麵底,貴妃蚌,瀨尿蝦,炒羔蟹,個瀨尿蝦同蟹,啲羔多到不得了,煮得好食,每樣都好ok,侍應服務不錯,另外叫左一罐可樂,有湯同甜品生果送,埋單1600,真心唔貴,呢餐真係食得好快樂,一定會再嚟。