2023-12-11 209 瀏覽
每款食物都過百蚊,諗住有返d質素,叫咗個二人餐,可惜每樣嘢都好難食,叫完餐唔洗十分鐘就上齊·椰汁雞湯如果改名叫香茅煲水就滿分,成個湯只有香茅味,用料都好充足,好多香茅,所謂湯嘅顏色同水一樣,好健康(希望大家明我意思,唔係讚緊佢)·炒雜菜油炒菜,只食得出油味,仲食到貝殼類嘅碎殼·串燒最高水準一道菜,就係串燒味·青咖哩雞水咁稀嘅咖哩,無咖哩味,只有4-5件急凍雞球,咁樣係二人餐份量?·炒金邊粉未食過咁差嘅金邊粉,唔熱,無鑊氣,無味,d粉硬嘅,咬好耐先吞到·椰青椰肉無甜味,懷疑擺咗好耐,第一次飲椰青無食晒椰肉食完去對面食咗個麥當勞,麥當勞都好食過佢食咗差唔多一個鐘,連埋我都係四枱客,見隔離枱兩個人都食到面有難色。用咗好多年openrice,第一次寫食評,希望大家唔好中伏

·椰汁雞湯

·炒雜菜
油炒菜,只食得出油味,仲食到貝殼類嘅碎殼

·串燒
最高水準一道菜,就係串燒味

·青咖哩雞

·炒金邊粉

·椰青
椰肉無甜味,懷疑擺咗好耐,第一次飲椰青無食晒椰肉

食完去對面食咗個麥當勞,麥當勞都好食過佢