2023-11-30 1871 瀏覽
話說女朋友一路話想試呢間放題,咁啱同女朋友週年紀念,女朋友遲收工,我哋晚上9點左右入座,諗住試下佢啦,入去嘅時候明明張單寫到明2300交枱,佢十點唔夠個鐵板已經洗好,係我隔離又掃地又收枱,沙塵滾滾,我未食完嫁。。。我問佢哋個鐵板係唔係收,佢問返我差啲咩,我話差個鐵板三文魚炒飯,然後佢拎個鑊出嚟炒俾我食,大佬我Order嘅係鐵板炒飯,仲要唔知係咪我阻住個廚師收工,個飯又咸又燶又難食十點三左右一個二個員工孭好晒袋望住我哋,好似我哋阻住你哋收工咁,咁你唔好放我哋入嚟食吖嘛!仲要問我女朋友,兩位仲有冇嘢要?我個兩條雪條明明係叫起,你地就直接掉低兩條雪條,一句嘢都唔講,俾晒面色我睇咁,我有俾錢嫁!埋單兩個人七百幾,雖然唔係話好貴,但係都唔算平唔算特價嘢啊,咁差嘅用餐體驗我真係第一次,感覺仲差過啲百幾蚊嘅任食火鍋。

2023-11-19
紀念日