2021-10-11 364 瀏覽
今日一去到, 食左OYSTER SET B先, 我同個FD 2個人食, D豪一D腥味都冇。然後再食埋阿拉斯卡蟹腳。蟹腳佢幫我地開埋殼, 我覺得係必試, 叫左咁多野食之中佢係我覺得最好食, 最鮮。本身想叫多個海鮮拼盤, 但係2個人食會太多, 所以叫多左個飯, 黑松露薯條同埋水牛城雞翼, 同埋藍莓芝士cake就完了。雞翼就一般水準。反而個cake就好好食, 估唔到食海鮮的地方 dessert都有水準.另外環境舒服, 要大讚的是服務質素好好,. 會主動問我地滿唔滿意同埋介紹有咩好食好推介, 多謝佢地優質的服務, 不過熟食, E.G 雞翼就比較普通, 所以去到都係食豪, 蟹為主~
2021-10-10