餐廳: 帝樂 - 德國餐廳 (美利樓)
資訊:

2019-05-27 1387 瀏覽
同姊妹慶生🎂專登山長水遠嚟赤柱吹下海風。我哋已經預先早左一個禮拜去book枱。佢開頭會問我地想坐出邊定坐入面。咁我哋就問番佢可唔可以嚟到之後先選擇🤣咁佢話可以嘅🙏🏻咁我哋一去到嘅時候就望左現場嘅環境氣,發覺室內係會有現場live band,其實應該會幾好feel但可能會比較冇咁容易傾到計,所以我哋就選擇坐出面整體來講我覺得餐廳侍應都幾有禮貌。同埋最令我surprised嘅係佢哋會有人拎住支咪同你唱生日歌可以帶起到一個氣氛,令到附近啲人都會同你講Happy birthday🤗最馳名既德國豬手 100分肉醬意粉
同姊妹慶生🎂專登山長水遠嚟赤柱吹下海風。

最馳名既德國豬手 100分

肉醬意粉