2014-07-06 922 瀏覽
第一次寫食評,因為真系幾嬲。以前一直去荃灣青山道嗰間意粉屋,次次都讚不絕口,加上會員卡有九折(其實即系免加一服務費),所以覺得幾抵今次因為要買野,所以同媽咪試下荃灣廣場呢間,裝修算系ok,坐卡位,玻璃窗,一開頭印象幾好。 開頭嗌住個沙律同意粉先,廢事啲野黎到凍晒又或者食吾晒,因為之前去荃灣另一間分店見到人地啲沙律又大盤,啲生果又整到好高咁。正。 嗌完之後,等左廿分鐘啲野都未黎,望住對面枱遲過我地黎既都到左野食,所以就催下佢,侍應態度都算幾好。終於黎左個沙律。一眼望晒,所謂既鮮果沙律就系三文魚下面幾舊生果,真系超少,同上次荃灣另一間分店所見既完全吾同。都算了,食下味道點先。煙三文魚都算ok,幾開胃(可能因為太餓 )不過略嫌有少少腥味。哈蜜瓜同蘋果幾爽脆幾甜,菠蘿都ok,但系蜜瓜就not good,好吾新鮮。最不滿意既生菜,第一啖食已覺得吾對路,咬多幾啖,超苦!即刻吐出黎。 黎到已扁晒咁,以前食系高高地,今次賣相好吾掂。食落去芝士味一般,好咸 加左啲黑椒好啲,後來發現同三文魚一齊食都算ok 之後都吾敢再嗌落去了,其實吾太飽,但吾想晒錢食啲吾好食既野,下次吾會再黎呢間分店。 都
第一次寫食評,因為真系幾嬲。

終於黎左個沙律。
蘇格蘭煙三文魚鮮果沙律
都算了,食下味道點先。
煙三文魚都算ok,幾開胃(可能因為太餓
)不過略嫌有少少腥味。
皇牌芝士焗煙肉、雞闊麵
黎到已扁晒咁,以前食系高高地,今次賣相好吾掂。
食落去芝士味一般,好咸
加左啲黑椒好啲,後來發現同三文魚一齊食都算ok

都系青山道嗰間分店最好,又大碟又好味。
題外話/補充資料: 會員卡九折(免加一)
2014-07-05