2014-01-07
食過幾次 次次都係星期六or日夜晚11點幾黎食都一向見到有人黎食9層waffle 見今日係星期一 就諗住一班人黎食9層早一日前已經打電話去問如果食9層waffle需唔需要訂定 個店員話唔洗訂 去到叫就會有好啦 10點半鐘等完台入座 坐底叫9層 個店員答:「唔好意思 9層要每日9點前黎食先有!」講真 9點前會有人黎食甜品? 唔好講笑啦?!個店員話9層要花好多功夫 叫我地最好閒日黎果刻我地o晒咀 「乜星期一原來唔係閒日黎嫁?!!」於是我地唯有叫個waffle算叫左架車車waffle發現d waffle比較硬 無之前咁好食仲要d香蕉熟到爛同埋朱古力味waffle d 味好似燒lon左野咁經過今次 我諗我唔會再去了!! 因為我地發現除左我地之外都有幾台想食9層waffle 但都被拒絕 我只能講 依家佢用9層做綽頭 吸引人去! 建議真係要試ga朋友 最好打去問清問楚 順便問埋平日係咪閒日呀!不然會白行一趟 換來失望!
都一向見到有人黎食9層waffle
見今日係星期一 就諗住一班人黎食9層
好啦 10點半鐘等完台入座 坐底叫9層
果刻我地o晒咀 「乜星期一原來唔係閒日黎嫁?!!」
於是我地唯有叫個waffle算
叫左架車車waffle
發現d waffle比較硬 無之前咁好食
仲要d香蕉熟到爛
同埋朱古力味waffle d 味好似燒lon左野咁
我只能講 依家佢用9層做綽頭 吸引人去!