2012-05-04
今日試新店,裝修得意,本來好期待,點知勁嬲至走!坐低未夠11:45am, 同屋企人飠Lunch叫左4樣嘢:招牌海南雞飯HK$62, 來到只有8件白濛濛的白切雞, 有甜鼓油, 冇味橙色辣汁同埋冇薑味薑蓉各一小碟, 雞冇味已經是致命傷再加上油淋淋的雞油飯, 美心怏餐都好食過佢N倍,招牌laksa 配肥牛HK$50 , 啦沙湯底太多椰酱, 又冇蝦味, 色水似但味道同toast box有一大大大段距離. 招牌油鬆餅配咖喱汁, 嘩, 估唔到刭油鬆餅可以油淋淋到吟. 要用纸巾索左d油先架, 未見識過真係嚇一嚇.再唔識死, 又加左杯南洋咖啡配淡奶 (kobi c) $16 , 嚟到一試以為飲緊廿四味, 咖啡又苦又澀,完全冇aftertaste. 絕對唔推介無影相因為唔好味..失望呢間餐廳原來糸要排隊去收銀買飛, 番位坐低, 個waiter 再嚟你個位到check check 你張單至去厨房/水吧睇睇出緊嘅嘢飠有冇你份. 屋企人又唔知驚, 話不如試埋kaya 多士, 於是又出過去cashier買飛, 點知條人龍勁長, 排左15分鍾仲有半打人未買飛, 屋企人派代表出黎cashier揾我, 以為我玩失踪
坐低未夠11:45am, 同屋企人飠Lunch叫左4樣嘢:
無影相因為唔好味..失望
黎cashier揾我, 以為我玩失踪tim. 太耐決定唔排, 返位想坐"發現"我哋兩個個位巳经俾其他人坐左!!!! 話說屋企人出來cashier果陣,個waiter帶左2個客人就今坐低, 叫我屋企人執開我哋d袋,好過份呀, 要撲出去買飛巳經唔good, 出一出去連坐位都冇埋...呢問鋪永不錄用呀!!!!!!...