2010-09-19 106 瀏覽
同班fd去喱間餐廳食,個桂baby 講幾好味呀,即想食,喱到有好多set餐揀呀,諗左段時間先叫野食~!個餐包個樣好似蛋糕呀~!羅宋湯~!我最鍾意既係羅宋湯配牛油餐包呀,好味呀,個湯普通啦,見個fd加牛油落個湯到,即好奇試左呀,都ok,but好似唔太有咩分別咁既~!牛柳配炸蠔~!我叫既~!好大隻炸蠔呀,外脆,入面隻蠔又幾新鮮.好味,個牛柳我左6成熟,喱個牛柳又係幾好味呀,唔鞋又唔un,幾有肉汁,唔錯呀~!牛柳配大蝦,fd的,有似過少少既大蝦,有膏既幾好味呀~!牛柳配鵝肝,fd的,聽講唔錯呀~!雞排配大蝦~!fd的,本身有諗過叫喱個呀,不過又比個炸蠔吸引了~!芒果味布甸~甜品係涼粉,唧喱and布甸揀既,我要布甸呀,普通質素啦,不過冇芒果肉既~!綜合來講野食都唔錯,同唔算太貴呀~!
個餐包個樣好似蛋糕呀~!
牛柳配大蝦,fd的,有似過少少既大蝦,有膏既幾好味呀~!
牛柳配鵝肝,fd的,聽講唔錯呀~!
綜合來講野食都唔錯,同唔算太貴呀~!

羅宋湯
餐包