2023-04-10 23 瀏覽
見有人介紹餐廳是由日本人與本地人合作開設的,我就幻想係類似拉麵咁🤣搞到心思思想試下啦!去到原來都好多街坊幫襯,而且價錢貼地👍🏼一人專享 $69勁抵食!!有一碗麵,一個小食再加一杯飲品!醉雞卷湯麵,店員推薦話佢地個醉雞係新嘅,有紅棗杞子好養生,而且雞肉一啲都唔會鞋!里碗湯我哋揀咗佢signature 大地魚蝦米湯,好鮮,見佢有介紹係每日新鮮整㗎👍🏼👍🏼👍🏼麵質就揀咗烏龍麵,都好彈牙而且食得出唔係係街買,應該係自家出品!!有誠意‼️‼️安格斯雙拼菠菜麵$69個牛係封門柳,牛爽腩勁好食👍🏼入面仲係粉嫩,而且好嫩好juicy!!!!!餐牌有寫所有肉類都經慢煮處理,唔知關唔關事!但真係好正👍🏼👍🏼今次湯底試新野,蕃茄南瓜湯,勁Rich!!飲到有南瓜溶㗎🤭好飲!我哋再叫咗杯珍珠烏龍奶茶好濃茶味👍🏼中上水準!跟餐加$11就有,所以都好抵叫🤣

一人專享 $69

安格斯雙拼菠菜麵$69