2022-03-22 993 瀏覽
疫情之下間食肆開餐都係一門學問,呢間好好,因為坐路邊,有新鮮空氣,而且同隔離枱真係隔得好遠,安心!呢間野主要係食雞,兩個人就叫咗半隻招牌雞,另外加咗本分雞雜,不過阿姐話疫情之下剩係得雞腸,問我地介唔介意,我哋梗係唔介意啦,有得食就好開心喇。半隻雞份量都幾足,雞肉味濃兼嫩滑,隻雞唔算肥,唔錯!雞腸有兩隻顏色,唔知點解呢?不過我哋見到深黃色嗰隻就多啲肥膏嘅,食落去邪惡啲但係又真係香啲喎,食咗先算啦!另外每人送咗一碗麗湯,幾足料,如果可以唔使隻雞唔算肥,唔錯!雞腸有兩隻顏色,唔知點解呢?不過我哋見到深黃色嗰隻就多啲肥膏嘅,食落去邪惡啲但係又真係香啲喎,食咗先算啦!另外每人送咗一碗麗湯,給足料,如果可以整多碗就無敵喇。