餐廳: PLAYT 咖啡廳
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-11-17 441 瀏覽
👉Park Lane Hotel Staycation 嘅餐飲credit, 用咗嚟食Tea Buffet 😊.📌提早10分鐘到,見到門外大排長龍,個心已經打個突:吓~唔係咁多人呀~😳入到去原來餐廳好大,request 窗口位都比到我,單邊位街景,坐🉐️舒服😌📌冷盆海鮮🉐️青口、龍蝦鉗,凍櫃🈶️幾款魚生、八爪魚🐙、壽司🍣,全部都新鮮好味!📌其實款色都算多,印度🇮🇳咖喱、炸雞、天婦羅、即製Pizza🍕、中式點心、豬腳薑、連韮菜豬紅、碗仔翅、薑葱牛柏葉都🈶️,都幾好味!📌甜品🈶️各式糕點、自助軟雪糕🍦、朱古力噴泉⋯最吸引莫過於自家製雪糕🍨:芒果🥭、朱古力🍫、椰子🥥、伯爵茶4⃣️種口味,全部都味道香濃🈶️層次,椰子味仲🈶️椰子碎粒,證明真材實料,成為全場亮點🤤📌果汁任飲,最後包1⃣️杯餐茶☕️🍽正價$288+,網上預訂8⃣️折。👉總結:食物好味道😋員工🈶️禮,收碟快👍

自家製雪糕

📌果汁任飲,最後包1⃣️杯餐茶☕️
🍽正價$288+,網上預訂8⃣️折。
👉總結:食物好味道😋員工🈶️禮,收碟快👍
2020-10-31
自家製雪糕