2023-11-12 944 瀏覽
星期六,一行7人大人小朋友到又一城行街。先到Amaorni’s食午餐,12點幾已坐滿客,服務員有禮貌地帶我哋入座。出嚟食野,看比較著重係服務+環境。Menu上好多美食,我哋前菜,主食都點咗共8款。7個人食真係岩岩好呀!前菜:青口、沙律、chicken lollipop, seafood avocado主食:carbonara, penne, ribeye steak, lamb甜品:sundae,tiramisù, 甜酸苦辣新推介small cake小朋友最愛食青口,chicken lollipops , ice cream大人最 愛seafood avocado,limb, steak整體服務好好,服務員時時刻刻幫我地加水,清理枱面嘅碗碟,見我哋食完野又會介紹甜品食物方面:先上凍食後上熱食,食物又好味道!下次一定會再嚟!
星期六,一行7人大人小朋友到又一城行街。

食物方面:先上凍食後上熱食,食物又好味道!
下次一定會再嚟!

2023-11-11
  • Seafood  avocado