2012-05-23 6 瀏覽
今日行荃灣經過呢間舖頭新開張, 發現原來係牛頭角下邨o個間真好味既新店~~本來以為牛頭角下邨close左之後就冇得再食呢~~ 即刻叫幾串試下新店水準如何~我地一行四人叫左- 4串墨魚王- 4串鴨腎- 4串童年腸仔- 2串生腸- 2串豬脷- 4串紅腸- 2串雞腳- 2串豬頭肉我最鐘意係墨魚王,鴨腎同埋紅腸. 墨魚王爽口鮮味~~紅腸就好惹味~~唔知點解d紅腸咁好味....之後又encore左墨魚王同埋紅腸, 本來諗住食兩串點知食到好飽呢....舖頭入面有幾張高枱可以坐低食~~ 環境都幾乾净同埋光猛~~ 我地仲一人叫左一支樽裝汽水飲! 而家已經唔係好多地方冇得賣呢~~ 呢個真係好like!!!!唔記得講佢有隻秘製黃芥辣, 本來我叫唔辣, 個哥哥仔話佢o個d同出面唔同, 放o係一邊叫我試下, 我一試就愛上左啦!!!有少少似日本wasabi咁有d攻鼻, 同埋好香~~ 之後仲去加辣~~ YUMMY~

我地一行四人叫左
- 2串豬脷
- 4串紅腸
- 2串雞腳
- 2串豬頭肉

舖頭入面有幾張高枱可以坐低食~~ 環境都幾乾净同埋光猛~~

2012-05-13
  • 牛下墨魚王; 生腸; 紅腸;