2023-12-31 156 瀏覽
呢晚放工太攰,想買外賣返屋企食。去到大埔見到有間好多選擇的餐廳,所以決定喺呢度買返去啦。呢個舖頭名都幾得意,英文名叫做Hi Tea🤣 不過我哋係食晚餐嘅🤣 呢度裏面環境都乾淨企理,店員都幾有效率,落單好快,亦都可以坐喺度等拎外賣。裏面嘅環境都乾淨企理,坐喺度食應該都幾舒服,仲有播放住周杰倫歌😊咖喱牛腩焗飯咖喱汁好香濃,牛腩超級入味,份量都好多,係我哋好鍾意嘅牛腩味道,仲有已經好入味嘅牛筋😊正!另外仲有薯仔,薯仔勁入味,推介😊白汁魚柳焗飯魚柳同白汁呢個組合係絕配,裏面嘅魚肉都幾嫩,配飯好味😊蒲燒鰻魚炒珍珠飯 份量好多,珍珠米飯炒飯好有彈性,而主角嘅鰻魚燒得香濃,加埋飯面上乾木魚碎碎加埋一齊食好香口,味好濃郁😊熱咖啡咖啡香味幾出,濃郁熱奶茶 茶奶比例唔錯,滑口整體嚟講,呢度都價錢合理,食物份量都幾多,味道唔錯,抵食😊😊
呢晚放工太攰,想買外賣返屋企食。

牛腩

白汁魚柳焗飯
魚柳同白汁呢個組合係絕配,裏面嘅魚肉都幾嫩,配飯好味😊

咖啡香味幾出,濃郁

茶奶比例唔錯,滑口