2010-04-07 44 瀏覽
尋日(6-4-2010 Tue)同男友o係佢公司,因我要見工而佢都要上大陸,所以走人,臨走前食個lunch,由於我好飽,所以只食少少o野.男友話去橫綱,好啦,但有人等位喇,而且我o地都趕趕地時間,於是唔等,行o黎呢間.我要$7.00o既咖央多士同$14.00o既凍檸水.男友要$36.00o既薑蓉雞扒撈出前一丁,飲凍檸茶.等o左一陣,飲品同我o既咖央多士到o黎,咖央多士金黃色o既,我唔客氣喇,多士好厚同脆,咖央味道清甜,畀男友試吓,佢都話好正.但我覺得如果多啲咖央會好啲,因為件多士真係好厚,變o左好似唔夠味.男友話佢o既凍檸茶甜o左啲,而我覺得我o既凍檸水OK冇問題.然後男友o既薑蓉雞扒撈出前一丁到o黎,一丁湯分開上,我睇到好熱,男友將薑蓉撈勻啲麵o黎食,味道o岩o岩好,香香地咁.而雞扒呢,好味啊,佢煎得好香脆好正呢.呢餐埋單$57.00其他:呢o度裝o左三部電視機,我見到其中一部唔係播電視,而係播裝o係眾坊街閉露電視o既畫面,即係方便客人睇到有冇人炒牌.

多士好厚同脆,咖央味道清甜,畀男友試吓,佢都話好正

呢餐埋單$57.00

其他:
金黃咖央多士
厚咖央多士
薑蓉雞扒撈出前一丁
$28.50 (午餐)
金黃咖央多士
厚咖央多士