2018-12-16 77 瀏覽
係將軍澳行街經過見到依家野,裝飾望落別緻,Menu都幾吸引,就入左去食野啦~因為Lunch太遲食,所以都無叫主食,叫左沙律同小食當正餐蘇格蘭煙三文魚沙律配凱撒沙律醬($73),每次食西餐都一定要叫沙律,等自己有D菜落肚今次依份沙量好豐富,除左沙律菜同煙三文魚,仲落左好多蟹籽係面呀~十分有誠意!煙三文魚配沙律依D不敗組合,食落都唔會差,再加蟹籽去層加口感,加分加分焦糖山賊雞翼配焦糖醬/辣汁($68),一碟六隻,雞翼烤得香脆,仲有兩款醬俾你點,我自己鍾意食辣野就喜歡個辣汁多D,男朋友就欣賞焦糖醬多D,因為佢係甜魔芝士肉醬美國瘋薯條($48),肉醬係超超超級多,食哂薯條都仲有剩,肉醬有濃濃蕃茄同肉味,粗薯條沾上肉醬食,一啖接一啖~食到停唔到口~大大碟都只係得零蚊,抵食!下次要黎試下主食同甜品先得,望到大家食既窩夫好吸引

下次要黎試下主食同甜品先得,望到大家食既窩夫好吸引