2018-11-25 137 瀏覽
星期六晚嘅七點鐘門口已經排曬長龍, 我哋攞咗張飛等咗一陣就入得非常好彩!食物嘅選擇非常豐富, 唔同嘅卷物似乎係呢間餐廳嘅特色。芝士軟殼蟹卷, 蟹籽好多淋喺面, 芝士用火槍燒過, 食落好香, 軟殼蟹好脆身, 卷物份量都好大件, 略嫌啲飯有啲散散地唔係好夠實。芝士厚燒玉子, 初時以為仲會有啲醬汁喺面, 嗰款應該係汁燒玉子。 芝士同玉子本身唔算好夾, 而且玉子入面好乾, 係有好濃嘅蛋味但係真係好乾同好實, 點咗豉油都彌補唔到, 個人有啲失望。大阪豬扒丼, 同佢餐牌張相一樣咁大碗! 吉列豬扒上面有厚厚嘅椰菜絲同木魚絲, 豬扒底下嘅飯有啲似滑蛋飯, 豬扒脆身唔漏,麵粉亦唔厚,非常好食!配埋滑蛋飯完全加分!
食物嘅選擇非常豐富, 唔同嘅卷物似乎係呢間餐廳嘅特色。

芝士軟殼蟹卷

芝士厚燒玉子