4位美女聚會,必需揀一間坐得舒服嘅餐廳,因為女人傾計可以傾到喉嚨乾涸都未傾完😂今次朋友揀左呢間泰國菜餐廳,地方好寬,枱與枱有一定距離,大笑都唔會嘈到人👍😁先要講每款菜式都熱辣辣上枱❤呢方面係100分,同埋我坐位置係一定叫到侍應,卡位👍先黎串燒,雞牛豬各一串,熱辣辣,泰式味道濃郁,唔會燒到乾爭爭,其實呢款菜式周街都有,但50%都做得麻麻好求其,所以呢啲質素我覺得唔錯👍泰式炒金邊粉,我係呢間食過最好食,唔會太流,唔會淋,炒得好香!下次再黎係必叫!咖哩牛加薄餅,咖哩其實都香,牛肉都好淋,唯一不滿意係……可以多啲咖哩,因為食完一份薄餅,我再叫多一份,薄餅好鬆軟好香口👍😎😎燒魷魚就一般,不過熱辣辣,係要加分嘅,唔夠淋。炒椰菜仔好爽口,傾傾下好快都食曬了,請大碟一點就好了😂😂總括都係好滿足,仲要每人二百幾蚊食咁多野,算抵,可以介紹朋友普通聚會黎試下👍
燒魷魚就一般,不過熱辣辣,係要加分嘅,唔夠淋。
炒椰菜仔好爽口,傾傾下好快都食曬了,請大碟一點就好了😂😂
燒魷魚

串燒