2019-11-04 968 瀏覽
週末嘅晚上黎到梅窩碼頭附近嘅呢間餐廳,感受一下異國風情。普通西式料理嘅餐牌,有意粉、扒類、pizza等等,我哋叫左海鮮意粉同margherita Pizza,pizza係好薄脆皮嗰種,個人唔太好呢種薄底,但toppings 都係好味,芝士份量啱啱好,唔會太膩。海鮮意粉好好食,好鮮,青口1d都唔腥,蕃茄醬底好開胃,略嫌份量少左D,食完唔夠喉。主菜份量偏少,食埋甜品就啱啱好。叫左個心太軟同梨味甜品,心太軟好好食,朱古力味好濃,加上雲喱嗱汁絕配,原來心太軟唔加雪糕都可以咁好食,反而個梨味甜品太甜,比較之下失色好多。整體黎講係個好好嘅用餐經驗,地點方便,就係碼頭隔離,所有員工都係外籍人士,真異國風情,最緊要係價錢實惠,有主菜有啤酒飲有甜品都係$150一位,市區點會有呢個價!
週末嘅晚上黎到梅窩碼頭附近嘅呢間餐廳,感受一下異國風情。