2019-07-30 496 瀏覽
同朋友去咗尖東一間飲Happy Hour, 飲完又肚餓 ,三個人齊齊行咗去食雞 !但係咁夜又唔想食咁熱氣嘅炸雞,就食咗好似健康啲嘅烤雞 !要注意呢度係冇水提供嘅 ,而且小食同埋煮菜都比較重口味 ,好似焗住你要嗌嘢飲咁 !😅 前菜係可以任添嘅,個人就鍾意嗰個提子粟米 同醃蘿蔔!玄米烤雞 $168 (Teriyaki sauce + Fordue Cheese + Rose sauce) 評分:3.4/5其實個烤雞都ok嘅 ,係嫩滑嘅 !不過個完咪就係好似用個名做賣點咁 ,食唔出有咩特別 !比較扣分係個醬汁 ,佢嚟到之後我哋唔知乜嘢打乜嘢 ,問個店員佢竟然都唔知喎 !唯一食得出嘅係個芝士口味 ,其餘兩個真係唔知咩味 ,玫瑰冇玫瑰味 ,食到個辣味後來個店員又話玫瑰味 ,好confused🤣。所以唯一點評到嘅係芝士味,比較稀,絕對唔係我哋想像中拉斯嘅芝士 ,有啲似白汁芝士咁 !

評分:3.4/5

玄米烤雞