2018-09-14 3058 瀏覽
今次帶咗我嘅👭黎呢間茶聊!入到黎明顯女食客嘅人數 >男食客 所以話女仔錢係比較易賺的😂 哈哈 今次我地坐9號枱 ,提提大家要記呢個枱號啦 因為係要自己行出去落單叫野食架!然後先比錢 之後就會有店員送到我地枱上我地先叫咗1個小食 就係炸洋蔥圈! 熱辣辣!仲要每一圈都係大大的!味道不錯 我個人會鐘意架埋醬食。主角黎啦軟腳蟹牛油果包 嘿嘿!講笑 係軟殼蟹牛油果包佢真係將一隻軟殻蟹分成一半 夾係包中間 靚靚仔仔咁 之後個殻就分分放!我覺得個包味道幾好另外我鍾意包上面嘅醬,食起上黎會再好味,但有一點唔好嘅係會食得好唔方便好狼狽,所以奉勸各位小妹唔好帶男朋友一齊去費事比佢哋見到我哋狼狽嘅食相左邊就有薯條加沙律,薯條估唔到都幾脆!沙律都唔錯但係有一棵紫色嘅菜就比較苦澀!所以我點左好多醬黎食俾大家睇睇近鏡總括下次我都會繼續帶我d閨蜜👭黎一齊食食食btw 差d唔記得講 我叫咗杯草莓四季春!靚靚的 有d紋 ,味道都唔錯清清地又有茶味!
主角黎啦軟腳蟹牛油果包 嘿嘿!講笑 係軟殼蟹牛油果包

俾大家睇睇近鏡