餐廳: 蛇王芬
資訊:

2017-01-14 1954 瀏覽
感覺有 d呃遊客,名過於實。蛇羹認真麻麻,味道又甜 (好似食緊蜜棗湯咁) 又少蛇肉 (豬瘦肉多過蛇,仲要"鞋"既) ,唔好食 ! 其實佢咁既價錢,的確有 d失望。好啦,叫碗潤腸臘腸飯,ok la, 好細碗。d臘味都可以既,唔太乾,唔太油,都正常香。四寶飯,跟飯 d叉燒勁瘦,紅腸呀個 d 都普通,始終唔係燒味店 ... 叉燒米,d叉燒又係遍甜,一般,無咩好食。條菜有 d老。唔箍緊牙直程咬唔到。成餐唯一好食係碟炒豆苗。總結:都係去返 d專注賣蛇既店舖食可能好食 d.
感覺有 d呃遊客,名過於實。

成餐唯一好食係碟炒豆苗。
總結:都係去返 d專注賣蛇既店舖食可能好食 d.