2007-08-01 3 瀏覽
很久前已食過一次,印象中這家食物都算不錯,於是前幾日就專程再到此回味,但這次有些失望而回。我同男友好不容易才叫到人落單,那時是下午兩點左右,只有兩枱 客人,她們口黑面黑,很像不想招呼似的!~ 那我們就快點吃完走吧!~(我覺得通常在泰國菜餐廳食飯,d服務都是不太好的,不知其他人有沒有同感?我不是對某一類人有偏見,只想以事論事,唔想次次都食得唔開心!~)我們點了一碟雞飯,一碟豬肉炒濕河及一碟生蝦刺身跟炸蝦頭。首先來雞飯,味道普通,不算好好食,個湯咩料都無,平時我0係第二度食,都會差不多飲晒d湯,呢度我只飲左幾啖;個濕河份量都算多,但又係味道普通,0係第二度食過較好食0既;最後係生蝦,$55得10隻,不算大隻,新鮮程度還可以,d炸蝦頭又細又少~真係幾失望!~ 因記得之前0係度食過,都幾大隻的!~o的服務及環境又不算好,所以很快食完就走!~ 要再發掘0下其他好味泰菜了!~

要再發掘0下其他好味泰菜了!~