一次很失望的韓燒,連連鎖店經營的燒烤也不如。其實睇到好多負評我都覺得可能係啲人要求高/打手但自己食完之後,發現咁多負評唔係冇原因⋯平時我都好少打食評,今次真係忍唔住要出嚟講幾句,比定啲心理準備準備食嘅人~限聚令稍為放寬,諗住出嚟食餐好嘅~上到嚟發現勁多人等位,門口又貼住韓牛認證嗰啲,心諗點都唔會難食啦!點左個韓牛餐~一嚟就擺咗一盤唔知邊度嚟嘅牛肉(開頭以為係韓牛預設拼盤不過識落發現唔係韓牛嘅味道,只係一般嘅牛肉,不過唔難食嘅~所以對未黎既韓牛好有期望)叫完韓牛就發現賴嘢啦!個樣好靚嘅!食落由第一夠去到最尾嗰舊,冇一舊係可以吞嘅!!!係有韓牛嘅味道,不過全部都係韌到不得了你話一舊半舊個位置唔靚唔緊要,係成盤都唔食得啊😟😟😟!!簡單啲來講,係有韓牛味道嘅擦子膠⋯食完之後真係咩心機都冇晒⋯⋯見到單點韓牛6X,套餐嘅話都係每個人貴呢個價錢,到底係散叫會更加好食呀?定係全部都咁垃圾?⋯然之後叫水產唔吹都唔攞上嚟(差唔多食咗一半時間有多)係咪啲貴嘅嘢就唔攞出嚟呢?問店員邊個d肉位置打邊個位置,佢哋都唔知牛小排係一塊大冰⋯⋯塊肥膏多過肉__________有冇嘢讚?⋯都有既⋯個海鹽雪糕都幾好食嘅但重
一次很失望的韓燒,
連連鎖店經營的燒烤也不如。

其實睇到好多負評我都覺得可能係啲人要求高/打手

限聚令稍為放寬,諗住出嚟食餐好嘅~
點左個韓牛餐~
一嚟就擺咗一盤唔知邊度嚟嘅牛肉
(開頭以為係韓牛預設拼盤
不過識落發現唔係韓牛嘅味道,只係一般嘅牛肉,
不過唔難食嘅~所以對未黎既韓牛好有期望)

叫完韓牛就發現賴嘢啦!個樣好靚嘅!
食落由第一夠去到最尾嗰舊,
冇一舊係可以吞嘅!!!
係有韓牛嘅味道,不過全部都係韌到不得了

你話一舊半舊個位置唔靚唔緊要,係成盤都唔食得啊😟😟😟!!
簡單啲來講,係有韓牛味道嘅擦子膠⋯
食完之後真係咩心機都冇晒⋯⋯

見到單點韓牛6X,
套餐嘅話都係每個人貴呢個價錢,
到底係散叫會更加好食呀?
定係全部都咁垃圾?⋯

然之後叫水產
唔吹都唔攞上嚟
(差唔多食咗一半時間有多)
係咪啲貴嘅嘢就唔攞出嚟呢?

問店員邊個d肉位置打邊個位置,
佢哋都唔知

都有既⋯個海鹽雪糕都幾好食嘅
但重點我係黎食韓牛⋯⋯

三條友其實都$900,
呢個價錢我唔係要求食有幾靚幾靚嘅韓牛⋯
但我真係接受唔到係食一啲連吞都有困難嘅牛肉⋯呢個價錢我去買幾塊靚肉都無咁嬲

好少何食韓燒唔係頂住個胃出嚟⋯
呢個質量只值198⋯
同埋唔好打住韓牛嘅旗號⋯
我諗成件事唔會有咁多人有負評

我支持懲罰黃店,但冇諗過會比呢間野罰返轉頭⋯
黃店唔好食仲要貴,做生意又唔老實😑
絕對唔會有下一次,係請都唔食

***雖然張相核突左少少,但我真係想比大家見到,真係冇一舊韓牛係可以好好咁樣吞⋯
真係唔好恰人冇食過真正嘅韓牛先得㗎⋯
1++韓牛