2022-01-05 295 瀏覽
Lunch經過見到網上有好評,又見入面唔算太多人就入去試下。點咗一個叉燒拉麵,一份餃子同埋一個十勝咖哩豬扒定食餐。🥟餃子首先上菜:未煎得夠,皮唔脆又唔遠🍜叉燒拉麵:比平時食開嗰間差好多,叉烧肥但係又唔軟熟,分量又少,麵還算可以,冇咩特別 🍛十勝咖哩豬扒飯:豬扒好乾好韌,外皮炸到實曬,同嚿肉黐埋一齊,唔似得有好幾間分店專食炸豬扒嗰間鬆軟香口。我諗碟豬扒得一半食得,其他唔係太肥或者太乾🍈甜品: 食咗一啖,懷疑粒哈蜜瓜酸酸地環境:後面天井位嗰度門打開,食食下臨尾聞到陣煙味, 本來通風就麻麻地,坐得特別唔舒服服務:中段啲食客都未走就晒就無啦啦較暗啲燈同埋抹冷氣機!衛生意識特別差😒服務態度整體同茶餐廳差唔多 結語:肯定唔會再嚟

🥟餃子首先上菜:未煎得夠,皮唔脆又唔遠
🍈甜品: 食咗一啖,懷疑粒哈蜜瓜酸酸地

結語:肯定唔會再嚟