同男朋友通常去銅鑼灣或者旺角食放題,今後早佢少少收工就諗住方便佢,上網睇下尖沙咀有邊間選擇啦!我地揀咗兩間諗住黎到睇下,點知另一間去到先知裝修,咁得返呢間,就試下佢啦!地點嚟講佢係勁方便,尖東站n2出口行前少少就到,正正k11隔離好易搵,樓下大大塊廣告牌!因為呢張係等緊男朋友諗住影比佢睇,所以亂影就算,我完全明白圖片只供參考,但身為一個女人,係比較容易相信呢d表面野,當我見到有磯燒海鮮,其實已經急不及待衝上去8:45pm上到去,企咗5分鐘先有staff過嚟理我地,我地就book 9:15pm,然後落去行個圈,當時果位staff就叫我地留底電話,夠鐘開始有枱入得就打比我地,留電話留枱係正常,但說好的有枱打比我地,最後9:20pm都未有電話,上到去有8成係吉枱又係咩一回事?仲有去到入座先知我最期待嘅磯燒海鮮*賣哂*,咁無辦法啦!其實成9點幾,都餓了,拿拿聲寫order紙啦,呢個時候我係覺得都好多食物選擇第一round,緊係張張都寫哂啦幾分鐘後,staff就話海膽賣哂,我又再失望一次,不過唔緊要,因為d刺身 壽司都到,其實都算新鮮,款式都算多,我地就快快食啦!隔多一陣,其他食物都開始到!分別

仲有去到入座先知我最期待嘅磯燒海鮮*賣哂*
,咁無辦法啦!

第一round,緊係張張都寫哂啦

隔多一陣,其他食物都開始到!分別唔記3定4個staff,每隔一陣行黎都係講同一句說話,就係*xx賣哂,唔好意思*,放題嘅食物又好鐵板燒嘅肉都好,點十樣有六樣係賣哂!選擇係多,但樣樣都賣哂😤

除咗刺身 壽司係比較好食,其他食物都係非常一般,離譜係粟米粒咸到食多兩粒都有腎病,當staff收碟時,我地就提醒下啦,點知o咀係佢竟然行反嚟同我地講,師傅將鹽當咗糖,暈了

最後兩個人,~$450,完全失望,食完我就決定要獻出第一次打食評,分享比大家我今晚既經歷