2022-08-05 103 瀏覽
今次介紹呢間就係酒吧啦🫡星期五晚或者Weekend最啱就係同朋友喺酒吧到Chill飲吓酒咁今次就介紹一間幾有氣氛的酒吧入到去有播緊足球直播~而且都幾多男人係度飲酒對啤但係如果想感受下足球狂熱既氣氛就適合٩(´ε` ٩و~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~首先Waiter會上一份餐前小食比我地,係芝士片配酸洋蔥醬。不過我地唔需要,所有就冇食啦~大家要食要留意會收錢~♪ 香芒蟹肉沙律 $128 (8/10)呢份香芒蟹肉沙律兩邊佈滿左沙律菜中間先係芒果蟹肉但係密集曬~芒果食落好香甜而且配搭蟹肉好開胃而且沙律菜配合芒果蟹肉食落都清新♪ 煙肉芝士辣肉醬自家手打薄餅 $158 (9.5/10)*推薦!呢個Pizza真係意想不到的巨大份量!因為我同朋友兩個人都完全食唔曬呀🤣講番佢既味道芝士真係完全唔孤寒因為整塊pizza都係充滿芝味~辣肉醬唔會搶去芝士的風頭再加上煙肉完全就係去Chill Bar必點之選~♪ 紐西蘭頂級牛柳配鵝肝 $256 (8.5/10)五成熟的牛排係最好味的(´▽`)食落雖然份量唔算多但係生熟度都平均同埋鵝肝都幾大一舊充滿脂肪的芳香油脂配合埋薯菜咁食令到味道都冇咁單調!♪ P
今次介紹呢間就係酒吧啦🫡
星期五晚或者Weekend最啱就係
同朋友喺酒吧到Chill飲吓酒咁
今次就介紹一間幾有氣氛的酒吧

入到去有播緊足球直播~
而且都幾多男人係度飲酒對啤
但係如果想感受下足球狂熱既氣氛就適合

٩(´ε` ٩و

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

♪ 香芒蟹肉沙律 $128 (8/10)
呢份香芒蟹肉沙律兩邊佈滿左沙律菜
中間先係芒果蟹肉但係密集曬~
芒果食落好香甜而且配搭蟹肉好開胃
而且沙律菜配合芒果蟹肉食落都清新

呢個Pizza真係意想不到的巨大份量!
因為我同朋友兩個人都完全食唔曬呀🤣
講番佢既味道芝士真係完全唔孤寒
因為整塊pizza都係充滿芝味~
辣肉醬唔會搶去芝士的風頭再加上煙肉
完全就係去Chill Bar必點之選~

♪ 紐西蘭頂級牛柳配鵝肝 $256 (8.5/10)
五成熟的牛排係最好味的(´▽`)
食落雖然份量唔算多但係生熟度都平均
同埋鵝肝都幾大一舊充滿脂肪的芳香
油脂配合埋薯菜咁食令到味道都冇咁單調!

♪ Pineapple Juice $38 (8.5/10)
Feel到菠蘿汁都幾Fresh清爽
而且菠蘿汁都幾鮮甜~係值得叫的