黎東京街,千祈唔好去錯長沙灣呀😆太子馳名嘅壽司店,本身外賣店嘅時候已經成日幫襯,出名又平又新鮮CP值高🤩🎣刺身拼盤(油甘魚腩、三文魚腩、帶子等等)傳說中嘅良心厚切❤️,咬落去啖啖肉!刺身入口係新鮮嘅味道,肉質大牙爽口,價錢亦比外面相宜🐠壽司拼盤唔少得叫埋壽司,必叫!黑椒三文魚醬油漬壽司第一次嘗試,幾特別嘅口感,上邊嘅醬油漬醬辣辣地又開胃;火炙左口魚壽司入口即溶,油香四溢,必點Item之一!之前外賣店買過都已經好味,堂食更好!油甘魚腩壽司、鱆紅魚壽司鮮,值得一講個飯份量適中 絕對唔係冷凍凍既僵屍飯 👍🏻最正係蒜茸火炙蝦,蒜香味入口即刻食到,後有蝦既鮮甜😳好味🍤雜菜天婦羅 $78蔬菜有冬菇和茄子唔錯;南瓜最出色,食到甜味之餘又粉粉地;炸蝦亦有咬口,點上特別調製的天婦羅汁,解膩又可口。份量各有兩件左右,加配其他食物一定夠飽北海道雪花牛肉鍋 $78份量非常足,足夠兩至三人食用,相當抵食👍🏻🥗牛油果配日式沙律作為前菜,牛油果🥑份量比想像中多,沙律菜乾淨而且新鮮,食落唔會有爛菜唔新鮮既感覺!總括來講,高質但貼地價既日本料理推介🍤🍣㨂既款式繁多,多人黎可以叫多啲share, 不過就要坐得close d

🐠壽司拼盤

🍤雜菜天婦羅 $78

北海道雪花牛肉鍋 $78
份量非常足,足夠兩至三人食用,相當抵食👍🏻

🥗牛油果配日式沙律

總括來講,高質但貼地價既日本料理推介🍤🍣㨂既款式繁多,多人黎可以叫多啲share, 不過就要坐得close dd🤪普遍質素相當唔錯 會返轉頭再食 Gochisosama😄

2021-09-13