2014-01-05 2274 瀏覽
其實之前同朋友喺裝修前嚟過次,食物評價唔錯,就係環境比較差,今次終於等到佢裝修完再試食。除咗環境大變身外,餐牌食物都大改。先嚟嗰新推出嘅細海膽一板,價錢唔算貴,而且鮮香味美,完全唔會有怪味,性價比一流,必食!每次都會試嘅燒鯖魚,依然保持高水準,無咩腥味。巨型帶子壽司、劍魚壽司,帶子非常新鮮,濕潤極具光澤,品質完勝!劍魚比較少食,不過感覺都唔差。芥辣八爪魚軍艦,上台時紫菜仲脆,雖然都係醃製品,不過八爪魚亦係新鮮貨,唔覺佢放得耐,無咩好挑剔。和花亭特色食品之一嘅自家製厚燒玉子壽司,玉子比裝修前更甜,蛋香更濃,依然係必叫之選!三文魚手卷,雖然紫菜仲脆,不過飯團幾鬆散,三文角質量只係一般,而且份量算少,有啲失望。最後試咗個甜品「柚子雪葩」,果汁濃度奇高,好有刨冰嘅感覺。整體嚟講裝修後環境、食物都好咗,如果食Lunch Set就更化算!
其實之前同朋友喺裝修前嚟過次,食物評價唔錯,就係環境比較差

每次都會試嘅燒鯖魚,依然保持高水準,無咩腥味
!劍魚比較少食,不過感覺都唔差。
最後試咗個甜品「柚子雪葩」,果汁濃度奇高,好有刨冰嘅感覺。
2013-11-19