2018-02-17 3007 瀏覽
睇完戲10點幾想食少少野,見呢度開到都幾夜就決定黎醫肚.距離收工都仲有一段時間,但職員已經開始準備收工,算,反正我地都係快食快走.由於有好多小食都想食,我地討論左好耐先有決定,不過呢個討論都係多餘,因為夜晚呢段時間原來好多野都無=-=田園沙律,鴨胸沙律,脆薯角,洋蔥圈,魚手指,雞肉條,都無=-= 職員唔會話你聽架,等你問邊樣無邊樣,真係火都黎.最後我地叫左大烤菇沙律,香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬,黑松露芝士薯條同埋迷你薯餅配藍莓醬.最神奇係咁多樣野沙律係最遲上,本來仲打算要打底=-= 個烤菇多汁,係好味gei,不過烤菇以外其他菜都好難食,一來菜份量少,二來D菜好唔新鮮,醬汁又太多,好似食緊梅菜....香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬D雞翼細隻又無肉.基本上食炸粉居多好食gei係黑松露芝士薯條,雖然黑松露味道唔出(幾乎無),但薯條條條都脆,好味.至於迷你薯餅都好有驚喜,細細粒容易入口,佢好脆好有薯仔味,我地極速KO左呢個菜色,不過我一定要提醒大家,一定唔好點個藍莓醬!!!我自出娘胎都未食過難食到嚇親gei藍莓醬,佢顏色奇怪之餘完全零藍莓味,比藥水更藥水,完全破壞曬個薯餅gei味道,最好就係o即D茄汁
大烤菇沙律
大烤菇沙律
香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬D雞翼細隻又無肉.基本上食炸粉居多
香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬

我自出娘胎都未食過難食到嚇親gei藍莓醬,佢顏色奇怪之餘完全零藍莓味,比藥水更藥水,完全破壞曬個薯餅gei味道,最好就係o即D茄汁!
迷你薯餅配藍莓醬

佢呢度好多醬汁都出事,所以下次只點茄汁最安全,同埋記得真係唔好太夜去食
宵夜