招聘中
最高可達 $20,000
月薪 (面議)
最高可達 $24,000
月薪
餐廳: alfafa (康怡廣場北座)
資訊:

身為九龍人嘅我,平日好少去港島區行,不過早排就去咗康怡兜個圈,過往嚟呢到見到呢間餐廳已經想試,今次終於食到了!由於食肆限咗入座人數,所以下午茶時段排長龍,等咗半個鐘左右先入得。#公司三文治配薯條 $62 評分:8.5/10———————————呢個價錢嚟講份量就真係好少,雖然見到係切開咗四份三文治,但係其實佢只係用咗兩塊方包🙁裏面夾咗生菜、新鮮蕃茄、雞蛋等等,味道不過不失;薯條新鮮炸起,唔燶,每條都夠晒長,幾好食。#烤雞有機蘑菇天使麵 $62 評分:4/10———————————係我太天真,我竟然以為$62可以食到半邊烤雞,所以到碟嘢上枱時就同想像中有好大落差,原來係雞胸肉條,哈哈。雖然唔係我幻想嘅嘢,但係諗住味道都OK,點知食落一啲烤焗味都無,朋友試完仲話同白烚一樣,好失望!店名:alfafahk 地址:康怡廣場北座M樓M2舖

公司三文治配薯條

#公司三文治配薯條 $62